yemek ikram seti - An Overview

Wiki Article

Ambalaj içeriğine göre reklam içermesi ve işletmenin reklamını avantajlı olarak uygun fiyata yapabilmesi

Sıvı gıda dolumu yapılan paketleme yöntemi firmamız tarafından el değmeden en hijyenik şartlarda gerçekleştirilmektedir.

Yine işletme sahibinin istediği içerikte paket ve ambalaj üzerine emblem, amblem, iletişim adresi ya da ünvan baskısı yapılarak reklam avantajı sağlayan firmamız en uygun fiyatı sizlere sunmaktadır.

Paket servis yapan işletmeler ürettikleri gıdaların en güvenilir ve sağlıklı bir şekilde tüketiciye ulaşmasını isterler.

Plastik çatal kaşık yemek setleri hem firmalar hem de tüketiciler açısından büyük kolaylık sağlamaktadır. Kullanım kolaylığı sağlamasının yanında hijyenik koşullar sağlaması da ikram ve yemek setlerinin ayrı bir özelliğidir.

Markalaşmış bir firmanın veya büyük organizasyonların en çok tercih ettiği kişiselleştirilmiş ikram setleri hem görsel olarak hem de reklam amaçlı şık bir sunum yapmanızı sağlar.

Eskiden işletmeler açık şekilde plastik çatal, plastik bıçak, peçete, tekli ıslak mendil vs ambalaj malzemelerini alarak müsait zamanlarında personele paketleme yaptırmaktaydı fakat değişen şartlar ve ambalajlanmış paket servis setinin daha uygun fiyatlı ve hazır olması insanları doğrudan paket servis seti almaya yöneltmiştir.

Mendil 6x122 Baskısız I. Mendil 6x81 Plastik Çatal3 Plastik Kaşık3 Plastik Bıçak3 Lüx Çatal3 Lüx Bıçak3 Lüx Kaşık3 Adhere şeker 3gr1 Nescafe threeü1 arada Classic1 Tahta Karıştırıcıone Ramazan Peçete1 Ramazan Islak Mendil1 Ramazan Adhere Tuz1 Etiket 5li set6 baskılı ikram seti1 baskılı paket seti1 baskılı setler1 baskılı yemek servis seti1 baskılı yemek seti1 ikram seti9 lüx3 nescafe1 nescafe paket1 nescafe paket seti1 nescafe set1 paket servis seti2 paket seti2 ramazan1 ramazan 20191 servis seti3 set9 setler8 tasarım1 tek kullanımlık servis seti2 tek kullanımlık yemek seti2 yemek servis seti1 yemek seti1 Stok Durum Filtrele Stokta Tükenmiş

Bu Sitede, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve World wide web sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır.

Tek kullanımlık ikram seti avantajlı bir ürün olmasının yanı sıra hijyenik olarak da mantıklı bir seçenek olması ve bu sebeple yalnızca fiziki olarak hizmet veren restoranlar tarafından değil paket servisi yapılan işletmeler tarafından da tercih edilmesi birçOkay farklı çeşit ile üretiliyor olmasını sağlamıştır.

Lüks ikram setleri otellerde ve markalaşmış kurumlarda kullanılan ikram setleridir. Ayrıca kişisel olarak toplu organizasyonlarınızda da tercih edebileceğiniz gösterişli ve hijyenik paket seçenekleri ile prestijinizi ortaya koymanızda büyük fayda sağlamaktadır.

Tasarımının güzelliği dışında sahip yemek ikram seti olduğu sahip oldukları özellikler ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Tema Vakfi'na fidan ve Agaclandirma Calismalarinin yani sira,dogal varliklarin korunmasi ve cevre bilincinin artmasi icin yaptiklari calismalara destek vermekteyiz.

Akşam yemeklerinizde mezeleriniz ve aparatifleriniz için doğru bir tabağınız yoksa tatlı tabağı sizi bu dertten kurtarabilir. Tatlı tabaklarınız eğer büyükse hazırladığınız tüm mezeleri sırayla yan yana dizebilirsiniz.

Başka bir seçeneğiniz ise çay takımının içinde satın alarak tatlılarınızın yanında servis edeceğiniz çay tabaklarınızın da uyumlu görünmesini sağlayabilirsiniz.

Report this wiki page